El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha visitat Àuria acompanyat de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i la regidora d’Acció Social, Carme Riera. La comitiva d’Àuria encapçalada per les presidentes dels òrgans de govern, Teresa Maria Jorba i Pilar Salat, i una representació de la direcció han mostrat el model de treball d’Àuria, realitzant un recorregut pels serveis industrials i formació laboral del conjunt de les entitats.

El Homrani ha posat com a exemple i ha aplaudit la tasca que realitza Àuria per la transformació de l’entorn i el desenvolupament d’un model d’atenció centrat en les persones i el seu apoderament. També ha destacat el principal valor de projectes com el d’Àuria, que tenen una voluntat explícita de donar serveis a les persones des d’una visió integral i de valor afegit.

El conseller ha remarcat que un dels objectius del departament és aconseguir un major compromís de les empreses ordinàries vers les persones amb especials dificultats, destacant que la voluntat de la Generalitat és treballar amb les entitats del tercer sector que tenen les persones en el centre i realitzen propostes amb valor afegit.