Salut Mental Incorpora realitza al llarg d’aquest any diferents activitats amb l’objectiu de promoure l’atenció a les persones amb problemes de salut mental, i donar un pas més en el seu apoderament, perquè els propis beneficiaris puguin triar el punt Incorpora on volen ser atesos. Amb aquest objectiu, Incorpora realitzarà una formació sobre Estratègies de prospecció des de la perspectiva de la salut mental als tècnics de la Catalunya Central.

La formació vol donar resposta a aquesta necessitat expressada pels diferents tècnics que desenvolupen els projectes. Barcelona i les entitats vinculades, entre les quals es troba el Punt Formatiu del Servei d’Inserció, han estat escollides per dissenyar-ne els continguts i impartir la formació de manera pilot. Els resultats seran avaluats per l’Oficina Tècnica i això permetrà millorar-ne el disseny i elaborar un manual docent que es transferirà a la resta de grups.

Incorpora Salut Mental vol aportar coneixements i reflexió als tècnics del Programa sobre aspectes fonamentals de salut mental i com abordar-la en relació a l’empresa. Per aquest motiu els dies 17 i 31 d’octubre, es realitzaran dues sessions formatives de cinc hores, a mode de prova pilot, a l’avinguda Andorra, seu d’Àuria Fundació.