Aquest dimarts, els òrgans de govern d’Àuria es reunien- a les instal·lacions de la cooperativa a Sesoliveres- en una primera trobada amb l’objectiu de fomentar la coneixença i establir ponts de col·laboració i suport en un marc de diàleg de la governança de les 3 entitats principals d’Àuria Grup.

Una trobada molt esperada per parts dels 3 òrgans de govern que- en les seves respectives reunions- van valorar la necessitat d’establir un nexe d’unió entre el Consell Rector escollit per l’Assemblea de socis i sòcies de la Cooperativa- i els Patronats d’Àuria Fundació i Àuriafil. Aquest darrer representat per les persones nomenades pel Patronat d’Àuria Fundació i pels cinc alcaldes del Baix Llobregat Nord – Jesús Naharro, alcalde d’Abrera, Miquel Solà, alcalde de Collbató, Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, Miquel Riera, alcalde d’Olesa de Montserrat, i Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve de Sesrovires- que com a membres nats formen part d’aquest òrgan en representació dels municipis fundadors de l’antiga Fundació Fil i actualment de la nova Fundació.

La trobada es va centrar en la coneixença dels representants i d’una presentació de les activitats i els equips de treball de les 3 entitats a càrrec dels directors de les entitats, Albert Piñol, Marta Mateu i Jordi Minguito. Posteriorment, la comitiva va visitar les instal·lacions de la cooperativa i l’itinerari d’inserció sociolaboral d’Àuria Fundació, cloent la trobada amb l’agraïment a tots els membres que- de forma altruista- aporten coneixement i compromís als projectes des de la governança.

L’acompliment de la nostra missió compartida per generar oportunitats de creixement personal i de transformació social per la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat a l’Anoia, al Baix Llobregat i a tots els territoris on actuem és l’objectiu que ens uneix com a entitats vinculades. Des d’aquest paradigma, la suma de l’esforç col·lectiu és clau per construir un futur millor, mitjançant el suports i els serveis, les polítiques de transformació social i les activitats empresarials que desenvolupem.