El Servei de voluntariat va dirigit a qui vulgui donar un trosset del seu temps per fer de voluntari. Es pot fer als serveis d’atenció diürna, d’acolliment residencial, de lleure, de menjador o del que t’imaginis. Tu tries: participa i suma!

Àuria t’ofereix diferents linies per ajustar-se al teu compromis de voluntariat. Observa i decideix què t’agradaria fer. Perquè sigui el que sigui, durant el temps que sigui, junts sumem i anem més lluny!


T’hi acompanyo

Moment per caminar, per anar a la piscina o a ballar. Un compromís d’un o dos dies a la setmana, en horaris de matins o tardes. Són activitats que acostumen a durar dues hores aproximadament.

Voluntariat corporatiu

Programació d’activitats per a grups de professionals d’empreses externes que vulguin realitzar una jornada de voluntariat en grup en algunes de les activitats habituals d’Àuria.

Ensenya’ns què saps fer

Tens habilitats com tocar la guitarra, cuinar o cantar? vine i ensenya’ns-ho!

Quedem?

T’apuntes a sortir per fer un beure o gaudir d’activitats lúdiques i esportives? Un horari de tardes, nits i caps de setmana.

Anem de vacances?

Participar dels dies de descans i desconnexió dels grups que marxen de vacances, ja sigui a Catalunya o a l’estranger Acostuma a ser una sortida de cinc dies, que coincideix en períodes de vacances.

Ens veiem quan et vagi bé

Acompanyament en sortides puntuals, festes, actes extraordinaris o esdeveniments del nostre entorn. Poden ser sortides de tot un dia, de forma esporàdica.

Qui té un amic, té un tresor

Un espai de trobada per a l’amistat que serveix per acompanyar, regularment, una persona en les activitats quotidianes, com anar a comprar, anar a passejar, compartir conversa i aficions. En horari de lliure disposició, habitualment, a la tarda o els caps de setmana.


Tothom hi té cabuda! Perquè amb tu, farem més!

Pots trucar-nos al 93 801 77 32 i demanar per la coordinadora de voluntariat