El dia 20 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena es durà a terme una jornada de vol adaptat, en la seva segona edició. Arrel de l’experiència a les terres de Lleida les entitats organitzadores, Vols per a tothom, Las sillas voladores i Temyque, han apostat per repetir-la a la Catalunya Central. La jornada compta amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona, la Federació Aèria Catalana i Aeroports de Catalunya.

Entre moltes de les entitats col·laboradores s’hi troba Àuria, que de la mà d’Àuria Fundació ha obert la participació a les persones interessades a través del Servei de lleure. Son molts els participants apuntats, motiu pel qual animem a que ho feu, per l’aforament limitat per participar-hi.

En aquest dia Àuria necessitarà de voluntariat que doni suport a la nostra gent, on paral·lelament al vol adaptat s’estan organitzant diferents activitats per donar a conèixer el nostre projecte com una mostra dels productes d’artesania o la formació sobre transferències del Centre Josep Orgué. Des de la pròpia organització sol·liciten voluntariat també per cobrir el servei de bar habilitat per la jornada.

Àuria ha estat present a la roda de premsa d’aquesta setmana on s’ha posat en valor aquesta experiència nova a l’Anoia.