Amb tu farem més

Amb tu farem més

Tu també pots ser voluntari!


Trobar un temps per la solidaritat, per participar en dinàmiques diferents, per sumar, per gaudir, per conèixer i per formar part d’experiències extraordinàries i deixar que noves persones formin part de la teva vida. El temps que tu vulguis.


El Servei de voluntariat va dirigit a qui vulgui donar un trosset del seu temps per fer de voluntari. Es pot fer als serveis d’atenció diürna, d’acolliment residencial, de lleure, de menjador o del que t’imaginis. Tu tries: participa i suma!

Àuria t'ofereix diferents linies per ajustar-se al teu compromis de voluntariat. Observa i decideix què t'agradaria fer. Perquè sigui el que sigui, durant el temps que sigui, junts sumem i anem més lluny!

T'HI ACOMPANYO:

Moment per caminar, per anar a la piscina o a ballar. Un compromís d'un o dos dies a la setmana, en horaris de matins o tardes. Són activitats que acostumen a durar dues hores aproximadament.


QUI TÉ UN AMIC, TÉ UN TRESOR:

Un espai de trobada per a l'amistat que serveix per acompanyar, regularment, una persona en les activitats quotidianes, com anar a comprar, anar a passejar, compartir conversa i aficions. En horari de lliure disposició, habitualment, a la tarda o els caps de setmana.


ENSENYA'NS QUÈ SAPS FER:

Tens habilitats com tocar la guitarra, cuinar o cantar? vine i ensenya'ns-ho!


ANEM DE VACANCES?

Participar dels dies de descans i desconnexió dels grups que marxen de vacances, ja sigui a Catalunya o a l'estranger Acostuma a ser una sortida de cinc dies, que coincideix en períodes de vacances.


QUEDEM?

T'apuntes a sortir per fer un beure o gaudir d'activitats lúdiques i esportives? Un horari de tardes, nits i caps de setmana.


ENS VEIEM QUAN ET VAGI BÉ:

Acompanyament en sortides puntuals, festes, actes extraordinaris o esdeveniments del nostre entorn. Poden ser sortides de tot un dia, de forma esporàdica.


VOLUNTARIAT CORPORATIU:

Programació d'activitats per a grups de professionals d'empreses externes que vulguin realitzar una jornada de voluntariat en grup en algunes de les activitats habituals d'Àuria.


Tothom hi té cabuda! Perquè amb tu, farem més!

Pots trucar-nos al 93 801 77 32 i demanar per la coordinadora de voluntariat

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.