El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria organitza un curs de consergeria al Baix Llobregat Nord

 

El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Grup organitza una nova formació tècnica en consergeria polivalent d’edificis i instal·lacions en el marc del Programa SIOAS 2019, Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les Persones amb Discapacitat i/o Malaltia Mental del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el suport del Fons Social Europeu.

La formació gratuïta està orientada a persones residents al Baix Llobregat que es trobin en situació de vulnerabilitat, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, SOC, i disposin de certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Els alumnes han de tenir una bona comprensió lectora i domini bàsic de la informàtica.

El curs, impartit per Sati Formació, contempla en els seus continguts les tècniques d’atenció al client, el control d’accessos, les eines informàtiques, les tasques administratives bàsiques i les tasques de manteniment pròpies del lloc de treball. La formació, de 125 hores, s’iniciarà el 25 d’octubre i finalitzarà el 29 de novembre. Un cop finalitzada aquesta part tècnica, els alumnes realitzaran un període de pràctiques no laboral, 60 hores, a empreses.

Per ampliar la informació, el Servei d’Inserció organitza una sessió informativa el 2 d’octubre a les 10h, a les instal·lacions de la Fundació per la Inclusió Laboral Àuria, ubicada al carrer Rebló 7-9 d’Esparreguera. Per a qualsevol dubte, les persones interessades poden trucar al telèfon 691935363 o bé enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

 

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.