Inici

 

L’augment del Salari Mínim Interprofessional d’aquest 2019 és una bona noticia. A Àuria sempre hem esgrimit que defensar els valors de promoció i autonomia de les persones amb dificultats, situacions de vulnerabilitat o discapacitat intel·lectual passa per un compromís amb el dret a disposar d’un lloc de treball digne i d’unes condicions màximes de qualitat de vida.

Llegeix més...

 

ConsellerCalvetEl Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat les instal·lacions de Ses Oliveres d’Àuria Grup per conèixer les activitats econòmiques del centre especial de treball, entre les que destaca el servei de manteniment vial i la conservació d’infraestructures, que executa contractes del Departament.

La visita ha servit també per explicar les polítiques d’inserció laboral i formació que impulsa Àuria entre col·lectius en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental.

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.