El president la Generalitat, Quim Torra, ha visitat Àuria Cooperativa acompanyat per una representació de l’Ajuntament d’Igualada encapçalada per l’alcalde, Marc Castells, els regidors de Qualitat Urbana i Interior i d’Entorn Comunitari i Cooperació, Jordi Pont i Fermí Capdevila respectivament.

La comitiva d’Àuria encapçalada per les presidentes dels òrgans de govern, Teresa Maria Jorba i Pilar Salat, i una representació de la direcció, han mostrat el model de treball d’Àuria, basat en la professionalització, l’acompanyament al lloc de treball i l’autonomia de totes les persones que hi treballen.

La comitiva institucional ha visitat la divisió de cosmètica, una de les activitats més innovadores i de major projecció de la cooperativa. Posteriorment, s’ha mantingut una reunió institucional on s’han exposat els principals reptes de futur del conjunt de les nostres entitats.

En la reunió, Torra ha destacat l’equip professionalitzador d’Àuria, atípic en els CET del sector, i ha posat de rellevància el treball integrador impulsat com un exemple social.

Per la seva banda Jordi Pont, segon tinent d’alcalde, en nom de l’Ajuntament, ha posat en relleu la gran tasca desenvolupada per Àuria com un dels proveïdors principals del consistori.

La visita ha finalitzat amb la signatura al llibre d’honor del president, on ha agraït el treball d’Àuria com un bon exemple del model basat en la integració.