Àuria Fundació organitza, a través del Servei d’Inserció, una nova formació especialitzada perquè persones que es trobin en situació de vulnerabilitat puguin especialitzar-se en tasques del sector de magatzem, la reposició de vendes o la realització d’operacions de manipulacions dels processos productius.

Per formar a tècnics qualificats per treballar en qualsevol punt de la cadena de valor del sector, el curs contempla 240 hores amb pràctiques no laborals incloses, iniciant-se el 10 de maig fins al 16 de juliol.

El programa inclou continguts vinculats directament als llocs de treball – amb certificacions per la conducció de carretons elevadors i la manipulació d’aliments i continguts per adquirir competències transversals que serveixin per donar resposta a les necessitats de les empreses des del creixement personal i la capacitació.

El SIE, Punt Formatiu Incorpora amb una consolidada trajectòria en el camp de la inclusió sociolaboral, enfoca la formació des d’una visió global de la persona, atenent les seves necessitats i les seves expectatives en la cerca de feina, apoderant-les des d’un procés d’aprenentatge actiu i real. Per això les competències lligades a l’autoconeixement, l’autoestima o la gestió emocional són claus com també ho són el treball en equip o les competències digitals, tan necessàries a arrel de la pandèmia.

Les persones interessades, en situació d’atur, han de disposar de connectivitat per realitzar els continguts on line. Les inscripcions estan obertes, només cal emplenar el formulari clicant a l’enllaç següent o bé a través del codi QR adjunt.