Sota el títol El Repte de l’economia circular Àuria Grup hem celebrat les segones Jornades Àuria amb l’objectiu de crear un espai de debat i intercanvi d’experiències de projectes empresarials responsables amb el medi ambient, un repte que no ens ha de ser aliè.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells va obrir l’acte agraint la creació d’aquests espais de reflexió empresarial, com l’organització d’aquestes jornades, per tal d’analitzar l’entorn i les estratègies que cal seguir, afavorint una economia més sostenible i respectuosa.

El programa comptava amb uns ponents excepcionals on l’acte central es va emmarcar en una conversa entre el meteoròleg i divulgador científic Francesc Mauri i el president de Ferrer, Sergi Ferrer-Salat. Seguidament es van presentar unes càpsules de models d’èxit en l’aplicació de l’economia circular i la reducció de l’impacte en el medi ambient, com van ser Cafès Novell, Provital Group, Vallès Circular o Macasa.

Les jornades van finalitzar de la mà del president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco que va presentar les principals conclusions. Des d’Àuria Grup estem molt satisfets del resultat de la segona jornada per haver estat un espai de confluència dels sectors econòmic, empresarial, polític, social imedi ambiental.

Cliqueu per veure el video resum de la jornada

Cliqueu per descarregar-vos la memoria de la jornada