El Servei d’Inserció d’Àuria Grup, Punt Formatiu Incorpora, organitza un curs d’operari de magatzem logístic a Masquefa.

La durada de la formació es preveu pel 18 de setembre fins el 17 de novembre ambdós inclosos, de 9 a 14h, i neix amb l’objectiu de formar a persones per la futura selecció de personal que l’empresa Carreras té prevista per la nova planta al municipi masquefí.

El grup d’emmagatzematge i transport de mercaderies Carreras instal·larà aquesta nova empresa logística a l’Anoia Sud amb l’objectiu d’ampliar la seva activitat. Actualment Carreras genera ocupació per a més de 1200 treballadors i disposa d’una estructura organitzativa arreu del territori de l’Estat Espanyol i Europeu.

El curs s’adreça a persones en situació de vulnerabilitat social amb dificultats per accedir al mercat de treball ordinari i amb dificultat per accedir a altres tipus de formacions. Àuria Grup té prevista una sessió informativa per al proper 8 de setembre, a les 10h, a l’avinguda Catalunya de Masquefa, on s’ampliarà informació sobre aquests requisits indispensables i sobre el programa formatiu, el qual inclou pràctiques no laborals, 70 hores, a l’empresa Carreras.

El Servei d’Inserció ha habilitat a l’espai web www.auriagrup.cat la possibilitat de realitzar la pre-inscripció al curs formatiu i posa a disposició dels interessats el telèfon 93 801 77 32 per qualsevol consulta relacionada.

Clicar per ampliar informació