FUNDACIÓ PER LA INCLUSIÓ LABORAL ÀURIA, CENTRE ESPECIAL DE TREBALL (CET), COMUNITAT DE MADRID

La Fundació Privada per la Inclusió Laboral Àuria disposa d’un Centre Especial de Treball a la comunitat de Madrid, inscrit amb el número 379/CM. El CET,  sense ànim de lucre i de caràcter social. Desenvolupa activitats empresarials en l’àmbit de l’especialització en serveis i solucions (facilities), per mantenir i crear llocs de treball.

Activitats especialitzades que al llarg dels anys s’han incorporat des de la professionalització dels equips mitjançant la formació i l’adquisició de competències professionals i personals, que garanteixen el desenvolupament amb la participació de cada persona i les seves capacitats.

I ho fem des de l’expertesa de mig segle des de l’inici de les nostres activitats, la innovació, la qualitat i l’excel·lència.

Les persones treballadores del CET compten, per garantir una integració laboral, social i cultural, amb el suport i acompanyament de les unitats de suport a l’activitat professional. Un equip multidisciplinar que vetlla pel benestar, la salut, l’acompanyament i el suport familiar, la capacitació professional amb un pla d’accions individualitzat que millori la qualitat de vida de cada persona amb discapacitat i especials dificultats.

Promou i finança:

Consulta les nostres activitats empresarials