FUNDACIÓ PER LA INCLUSIÓ LABORAL ÀURIA, CENTRE ESPECIAL DE TREBALL (CET)

La Fundació Privada per la Inclusió Laboral Àuria és un Centre Especial de Treball sense ànim de lucre i de caràcter social que treballa per el bé comú, amb el suport dels Ajuntaments patrons- Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires- I d’Àuria Grup

ÀuriaFil, com a Centre Especial de Treball i entitat sense ànim de lucre, desenvolupa activitats empresarials en el àmbits dels serveis industrials i l’especialització en serveis i solucions (facilities), per mantenir i crear llocs de treball.

Activitats especialitzades que al llarg dels anys s’han incorporat des de la professionalització dels equips mitjançant la formació i l’adquisició de competències professionals i personals, que garanteixen el desenvolupament amb la participació de cada persona i les seves capacitats.

I ho fem des de l’expertesa de mig segle des de l’inici de les nostres activitats, la innovació, la qualitat i l’excel·lència. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i finançada pel Fons Social Europeu
com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Les persones treballadores del CET compten, per garantir una integració laboral, social i cultural, amb el suport i acompanyament de l’equip multidisciplinar especialtizat, l’EMS. Un equip que vetlla pel benestar, la salut, l’acompanyament i el suport familiar, la capacitació professional amb un pla d’accions individualitzat que millori la qualitat de vida de cada persona amb discapacitat i especials dificultats.

Promou i finança:

Consulta les nostres activitats empresarials