Els Centres Especials d’Àuria Cooperativa i de la Fundació Àuriafil han participat en un projecte pilot a Catalunya, que permet assolir una titulació oficial acreditant competències laborals adquirides en el decurs de l’experiència laboral.

El projecte impulsat des d’AMMFEINA i Dincat i gestionat des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, permet incrementar l’ocupabilitat de les persones amb un problema de salut mental, un dels grups de població amb majors taxes d’atur.

El pilot ha comptat amb la participació de persones vinculades a sis entitats associades a AMMFEINA: Associació Aprodisca i Fundació Pere Mata (Tarragona), Fundació Drissa (Girona), Entrem Grup Cooperatiu, ÀuriaFil, i Àuria Cooperativa.

Àuria aposta per aquest canvi de model en la formació professionalitzadora que garanteixi la igualtat i l’equitat d’oportunitats. Els equips tècnics de les dues entitats han donat suport per orientar, acompanyar i assessorar al llarg de tot el procés d’acreditació responent a les necessitats i circumstàncies personals i socials.

Aquesta setmana la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret i el Director d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal lliuraven el certificat a la seu dels nostres companys de la Fundació Drissa.