En un context en el qual la higiene ha esdevingut un valor afegit per al sector sociosanitari i industrial, el Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Fundació, Punt Formatiu Incorpora de Fundació la Caixa, organitza una nova formació – gratuïta i presencial- per formar a persones que estiguin interessades a inserir-se laboralment en un sector considerat essencial.

La seguretat, professionalitat i qualitat en la prestació de serveis de neteja són elements claus i cada cop més, aquests sectors requereixen un equip professional de la neteja format en tècniques especialitzades i en l’ús i el manteniment de maquinàries, tant en entorns industrials com en entorns sociosanitaris.

Aquest nou curs organitzat pel Servei d’Inserció està adreçat a aquelles persones en cerca de feina i en situació d’atur interessades i motivades en el sector de la neteja i compromeses a millorar el seu currículum. La formació prevista és de 250 hores i s’iniciarà el 6 de març i durarà fins al 26 de maig -de dilluns a divendres, de les 9 h a 14 h- a Igualada, i inclou pràctiques no laborals i l’obtenció del certificat de manipulació d’aliments.

Posar el valor la professionalització d’un sector essencial és clau, com també la formació que acredita i dona resposta a les exigències reals de ritme, qualitat, eficàcia i a l’adquisició de competències tècniques i transversals.

Sobre el Servei d’Inserció Especialitzat (SIE) d’Àuria Fundació:
L’objectiu central del SIE és la inserció i orientació a persones en cerca de feina que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió. Persones amb moltes capacitats, empoderant-les i trencant els prejudicis- que a hores d’ara- encara existeixen. Revaluar feines invisibilitzades a través de la formació permet replantejar els rols de les persones que poden i volen contribuir a la societat, amb una activitat que vetlla per al bé comú.

Per a inscriure’s:

https://forms.gle/PKTEWR3baog9oi2D8