Àuria Grup ha estat un dels guanyadors de la novena edició del Premi Integra de BBVA, amb un dels premis d’impuls a noves iniciatives amb impacte social i que suposa una dotació de 25.000 euros. La Cooperativa Àuria ha estat reconeguda per un projecte innovador amb el qual es crearan llocs treball per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El projecte premiat ha estat ‘Cuinara’, una nova línia de productes alimentaris dins d’un sector emergent com és el dels productes saludables, ecològics i de proximitat. El model de negoci consisteix en la producció de productes hortícoles, la seva transformació per a la comercialització en productes de quarta gamma, llestos per cuinar, saludables i amb productes de proximitat.

El Premi Integra de BBVA es va lliurar per primera vegada el 2009 i és una iniciativa posada en marxa pel banc que té per objectiu reconèixer la trajectòria d’aquelles entitats que desenvolupen projectes d’integració laboral de persones amb discapacitat i que posen en marxa noves iniciatives generadores d’ocupació en aquest àmbit. En aquesta ocasió ha estat Aspace Navarra qui s’ha convertit en el novè guanyador d’aquest premi, dotat amb 150.000 euros.