L’equip directiu, juntament amb el Consell Rector i el Patronat de les respectives entitats d’Àuria Grup, que integra Àuria Cooperativa, Àuria Fundació, Àuria FiL, les cooperatives de segon grau i altres empreses participades que s’adhereix a la convocatòria d’una ATURADA DE PAÍS demà dimarts 3 d’octubre.

D’aquesta manera, ÀURIA GRUP s’adhereix a la crida de la Taula de la Democràcia, composta per sindicats, patronals i entitats nacionals, que fa una crida al conjunt de la societat, patronals, empresariat, sindicats, treballadors i professionals autònoms, entitats i institucions i tota la ciutadania per fer una aturada de país per condemnar la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern espanyol i els organismes de l’Estat.

Per tot això, ens sumem a la crida feta per la Taula per la Democràcia al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Àuria Grup, fidel als seus valors i al compromís amb un model d’empresa d’economia social i cooperativa, no pot quedar al marge dels debats profunds que viu el nostre país. Tenim dret a decidir el nostre futur, tenim dret a la llibertat i volem viure en pau.