Instal·lacions

Instal·lacions

Àuria Grup compta amb instal·lacions repartides a l’Anoia i la zona nord de la comarca del Baix Llobregat. Els equipaments industrials es reparteixen entre Sant Jaume Sesoliveres (Igualada), on es troba la pràctica totalitat dels serveis industrials del centre especial de treball, i el polígon industrial de Can Comellas (Esparreguera).


El centre de Sant Jaume de Sesoliveres hi ha el gruix dels serveis que ofereix Àuria Cooperativa i l’àrea de formació laboral. És una parcel·la de 30.000m2 i una superfície industrial de 4.000m2 i 5.000m2 de magatzem.


Al barri de Les Comes s’aixeca l’edifici central que dóna seu als principals serveis de la Fundació, a banda de diverses llars residències al centre de la ciutat d’Igualada. L’edifici de la Fundació està construït amb criteris d’eficiència i estalvi energètic i funciona amb energies renovables, fent ús de plaques solars i geotèrmia, per ser sostenible amb el medi ambient. És també accessible, sense barreres arquitectòniques i amb senyalística adaptada.


És l’espai on s’ofereixen els serveis de l’àrea de diürns i acull, a la última planta, dues llars residències. Al terrat, s’hi cultiva un hort urbà amb hortalisses i plantes aromàtiques que cultiven els grups de teràpia ocupacional.


Àuria Grup disposa també de vuit residències més, repartides pels barris més cèntrics de la ciutat d’Igualada.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.