Àuria apropa la realitat virtual a les persones amb diversitat funcional

 

Realitat virtualÀuria Fundació ha adquirit un potent equip de realitat virtual per apropar les noves tecnologies a les persones, amb l’objectiu que aquestes eines s’adaptin a les diferents situacions personals. Les limitacions de moviment, les dificultats oculo-manuals i les dificultats de comprensió es poden compensar per la flexibilitat d’aquesta eina adaptativa que apropa diferents disciplines com ara l’expressió artística, l‘oci, l’activitat física, l’entrenament cognitiu o fins i tot el tractament d’algunes fòbies.

 

Els avantatges i les possibilitats que brinda el món virtual son quasi infinites: descobrir, sorprendre, impactar, treballar l’empatia i les emociones i captivar l’atenció de l’usuari, donant-li l’oportunitat de viure unes experiències úniques i en primera persona. Però també son amplies les possibilitats per adquirir el material per part les tècnics especialitzats. Si bé aquests materials es troben al mercat digital, els professionals d’Àuria es marquen l’objectiu de crear-ne de nous, personalitzant-los en funció de cada beneficiari, fent un pas més en l’atenció individualitzada.

El projecte, subvencionat per l’Obra Social la Caixa, permet l’accés a les tecnologies de la comunicació a 220 persones, impactant directament en la seva qualitat de vida, contribuint al desenvolupament de l’autonomia personal i fomentant les relacions socials. Per què si haguessis estat tota la vida en una cadira de rodes, com viuries fer el cim al Pedraforca?

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.