Nous vestuaris en clau d’accessibilitat

Aquestsvestuaris dies ha finalitzat el projecte d’accessibilitat per la millora dels vestuaris a les instal·lacions de Sesoliveres. Uns nous vestuaris adequats per garantir l’accés a totes les persones i per garantir alhora la confortabilitat, guanyant en amplitud i també en taquilles, més de 500, per guardar les nostres pertinences personals. Els vestuaris inclouen sanitaris i dutxes adaptades amb els elements de suport necessaris per garantir aquesta autonomia.

Projecte confinançat per:
 
image006
 

 

 

 

El projecte s’ha dut a terme gràcies al cofinançament amb la Fundació ONCE, a través de la convocatòria presentada per la cooperativa l’any 2017 i que es materialitzat en aquesta millora contemplada al Pla d’Accessibilitat d’Àuria. Un pla on s’han analitzat tots els espais i que s’està desplegant perquè les nostres instal·lacions siguin accessibles.

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.